Dagens gratis

0

Dagens gratis blev en glass med chokladsås från MC Donald´s Kompishjul där man kan skicka mumsiga presenter till sina kompisar. Ladda gärna ner deras app och läs mer där. Passade även på att wrappa lite på Granit och köpte en julklapp till en kär släkting.

Today´s free was a nice icecream from MC Donald´s. Feel free to download their app if you want to learn more about the ”Friendly wheel” where you can send tasty gifts to your firends for free. Not sure is this works outside Sweden. I also used WRAPP gift certificate to shop a christmas present for a relative.

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.