Dagens fredagsmysmiddag

Dagens fredagsmysmiddag blev i princip helt gratis då jag endast använde mig av produkter jag redan hade hemma. Var tvungen att göra något av mjölken och äggen innan de blev gamla så jag gjorde ett lass med American pancakes som jag dessutom kan ha till frukost imorgon. Blev kanongott och superlätt att göra. Receptet hittar ni här.

DSC_001277

 

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens fredagsmysmiddag

  1. Gratisprinsessan skriver:

    Det ser riktigt gott ut 🙂

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.