Fiscal Fast eller finansfasta

Blev lite inspirerad av denna extrema snåljåp Jeff Yeager från TLC´s Extreme cheapskates och hans Fiscal Fast. Iden är att inte handla något onödigt eller helst inte alls på en vecka eller 30 dagar. Förutom färska grönsaker och mediciner och annat livsnödvändigt.

Själv tänkte jag börja med den sista veckan nu innan lön och inte handla något onödigt om det inte är väldigt billigt 🙂 I alla fall är tanken att bli kreativ med vad man redan har hemma som står och dammar i skafferiet eller något annat hörn, tömma frysen etc. ta fram gamla spel man inte har spelat på länge osv. Känns som en lagom och rolig utmaning.

Här kan ni läsa mer om Fiscal Fast.

Idag passade jag till exempel på att panta alla mina flaskor som låg och skräpade. Fick ihop till en hel kasse från affären då jag även passade på att handla billiga varor så som påskmust som de nu rear ut för 7,90 +pant/st. Fick till och med 11 kronor tillbaka. Älskar att se minus siffror på kvittot 🙂

Någon som har testat detta eller annan typ av köpstopp?Spara

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fiscal Fast eller finansfasta

  1. Pingback: Middag på finansfastavis | Lifestyle by Linda

  2. Pingback: Fiscal fast summering | Lifestyle by Linda

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.