Fiscal fast summering

I torsdags var det sista dagen för mina testdagar av Fiscal fast.

Tyckte det hela fungerade riktigt bra. Hade en hel del mat hemma att använda mig av och kände inget behov direkt av att köpa något alls egentligen. Köpte bara lite påsksaker som var på rea samt glass då.

Nu var ju detta bara ett test för ett par dagar men det kändes ändå skönt att veta att det funkar och säkert skulle funka ett par veckor eller en hel månad också. Bara man har det viktigaste som mat, grönsaker och medicin om man behöver det. Skall i alla fall tänka efter före innan jag får något sug efter ett impulsköp nästa gång om det inte är riktigt billigt. Tror min plånbok kommer att tacka mig. 🙂

Tanken med detta test var att tänka till lite och fokusera ordentligt på billiga varor och helst inte köpa något alls. Nu vet jag inte riktigt hur detta ska gå ihop med att börja köpa lite mer ekologiskt men får ta det då och byta ut ett par varor i taget.

Passade på att köpa gravad lax och Lindt chokladägg för halva priset. Samt fick en till bonuscheck så blev inte dyrt alls. 🙂 Har ni gjort några fynd på påsksaker så här efter påsk?

ica

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fiscal fast summering

  1. Yarp skriver:

    blev lite nyfiken på att prova detta faktiskt! jag småhandlar ofta och det är så himla onödigt.. det blir så mycket pengar på sådant man inte behöver tycker jag.

    • Linda skriver:

      Va roligt att höra. Skulle va intressant att få läsa hur det gick för dig om du testar 🙂 Ja visst köper man mycket onödigt egentligen. Det är en bra tankeställare 🙂 Kram

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.