Loppi Blogbag Vårpepp!

loppisverigeBlev så glad när jag fick veta att jag blivit utvald att testa och recensera vårens härliga Loppi blogbag Vårpepp som jag skrev om i ett tidigare inlägg.

Nu är det dags för en liten recension av produkterna. Har ni också testat Vårpepp? Vad tyckte ni, om inte vad skulle ni helst vilja testa?

Blackberrie – LSHP Mealbar från Naturdiet. God smak av vit choklad och björnbär. En måltidsbar som passar perfekt tex innan eller efter träning. Jag tyckte den var supergod. Vit choklad som jag älskar, mums.

friggs

Friggs Te+ Sockerbalans. Sockerbalans är ett rött te som är helt koffeinfritt och skall bibehålla kroppens normala blodsockernivåer. Teet var jättegott med en söt smak av choklad. Perfekt då det tog bort sockersuget en smula tyckte jag nog. I alla fall för en stund. 🙂

Supernature Purely Greens Max. Detta är ett pulver som innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Har inte hunnit testa denna än men ska prova att göra en nyttig smoothie på den med kvarg och frukt.

Nya Vitalinea PRO från Danone.Har jag inte inhandlat än men det ska tydligen vara en riktigt god och nyttig kvarg med frukt eller bärkompott i botten.

Spännande vårläsning från Harlequin. Jag fick boken ”Min så kallade Kärlek”. Har ännu inte hunnit läsa den men blir perfekt läsning att ta med till Grekland på träningsresan som blir i höst.

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Mineralsmink som ger den där solkyssta känslan med skimmer. Kommer jag definitivt att använda mycket nu i vår och sommar. Folk frågade om jag hade solat när jag använde produkten så det var ju bra betyg.

STEP BY STEP från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura godisar med smak av citron, äpple, hallon, svarta vinbär, ananas, körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär. Inga konstgjorda färg- och smakämnen. Inga konstigheter – bara 100% naturligt gott! Min favorit blev den gula godisen, mums 🙂

ekologiskt godis

Detta inlägg publicerades i Recension och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Loppi Blogbag Vårpepp!

 1. Yarp skriver:

  godiset var såå gott tyckte jag.. ska nog börja köpa ekorrens tror jag 🙂

 2. My skriver:

  Kul att du kom med 😀

  • Linda skriver:

   Tack så mycket. Blogbagen är alltid så rolig att testa:)
   Hoppas du mår bättre från förkylningen nu och att du haft en bra Valborg 🙂 Kram

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.