Yves Rocher beställning med rabatt och premie

Har ju glömt att visa min beställning från Yves Rocher som jag gjorde för ett tag sedan.

Nu har jag hunnit testa dessa ett tag och älskar verkligen doften av kokos och hallon från dusch gelen. Hallon dusch gelen valde jag som premie. Fick dessutom en massa härliga gratis varuprover då jag mailade och frågade. Det tycker jag är bra service då kan man prova hemma i lugn och ro. Hittar säkert någon ny favorit. 🙂

Just nu kan man även få rabatt när man beställer:yves_rocher_rabattkodyves-rocher-orderyves rocher varuprover

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.