Kommer Sverige stjäla showen under EM-2016?

I samarbete med en norsk skribent så kommer nu här en artikel inför EM-2016.

Visst ska ni väl följa Sverige i EM? 🙂

 

Kommer Sverige stjäla showen under EM-2016?

Även om Frankrike arrangerar EM-2016, är jag övertygad om att Sverige kommer stå i

rampljuset. Det svenska landslaget beger sig till Frankrike med en rad nya förbättringar.

Först och främst har deras matchklädsel fått en ny look som ser riktigt bra ut. Såväl fans som fotbollsspelare kommer att sticka ut med sina gul/blåa uppsättningar under matcherna, men det finns mycket mer som gör det värt att titta på matcherna. Det är den sista turneringen för superstjärnan Zlatan Ibrahimovic och då Sverige är placerade i en tuff grupp där de ställs upp emot Belgien, Italien och Irland, kan vi vänta oss flera spännande och underhållande matcher. På ett eller annat sätt, kommer svenskarna att lysa upp sommarens stora fotbollsevent.

Från första blick på deras nya matchställ, kommer alla ögon vara på svenskarna.

De nyansera av gult varvat med en blå-strimma gör det till en klassisk, nytänkande design som enligt mig är den snyggaste hitintills.

Om det inte är nog för att fånga din uppmärksamhet, kan jag garantera att Zlatan Ibrahimovic, fotbollsveteranen som har hunnit fylla 34 år, kommer att fånga allas uppmärksamhet. Då anfallaren inte deltog under VM-2014, log han och sa:

”En sak är säker, ett världsmästerskap som jag inte deltar i är inte värt att följa”

Han förväntas prestera på topp då alla ögon är på honom. Och det kommer att behövas. Sverige är enligt mig i den tuffaste gruppen, grupp E. Gruppen består av Italien, som är ett stabilt lag. Belgien, som vissa menar har chans att ta hem hela turneringen, samt Irland, ett lag som vill hävda sig i ett världsmästerskap. Zlatan kommer att behöva skina ljusare än Sveriges gula matchställ för att de ska ha en chans, och personligen tror jag att den chansen finns.

På ett eller annat sätt, kommer Zlatan att stjäla showen under EM. Bara för den anledningen ger ett skäl att följa Sverige under mästerskapet.

Zlatan har skjutit in otroliga 62 mål under 111 matcher för Sverige, och med enbart 16 spelare som skjutit in fler mål för sitt landslag historiskt sett, är det inte en överdrift att kalla honom en legend. Följ din magkänsla under turneringen, det kommer Zlatan garanterat att göra. Anfallaren har fått den internationella fotbolls-scenen att hålla sina ögon kvar på Sverige, och det är något som kommer att hållas vid under sommaren.

För många är Sverige inte det laget som man tänker på först när man tänker på EM i sommar. Men med deras nya fräscha matchställ, deras tuffa grupp, och en Zlatan som gör sin sista turnering, kommer de garanterat att stjäla rubrikerna flera gånger om under turneringen. Jag kan inte vänta till mästerskapen har börjat för att få se Sverige spela sina matcher, och skulle det inte gå hela vägen för dem där, har de i alla fall en chans att vinna priset för snyggast matchställ.

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.