Träningsinspo!

Så himla skönt att vara igång med träningen ordentligt. Igår var det Zumba och ikväll blev det Bodycombat. Som ni kanske redan förstått, så är dessa mina två favoritpass, så man får passa på när man kan gå, även om man missar ett par fina sommarkvällar, man får ta igen det sen. 🙂

Tänkte dela med mig av mina favorit träningslåtar att ha på gymmet, för visst går träningen lättare med lite skön musik i öronen? Vilken musik lyssnar du helst på när du tränar?

Träningen gör ju att man blir piggare och orkar mer dessutom gör den ofta också att man gör lite bättre val av bara farten, tex äter mer frukt, som jag gjorde i helgen, mums!

frukt nyttigt

jordgubber frukt

Då jag har ganska lång resväg hem (50 min) efter träningen och efter en lång arbetsdag så vill jag gärna ha ett litet mellanmål så man inte hungrar ihjäl innan middagen, då tycker jag att en proteinbar kan vara ett bra alternativ, min favorit har blivit denna nedan. Vad tar du för mellanmål innan eller efter träning? Eller räcker det med vatten för dig?

protein_bar_gym_träning

Mitt bästa tips för att få motivation till träningen är att välja något man tycker är roligt. Träning ska vara roligt, annars är det lätt att man hittar på ursäkter och inte går dit. Den bästa träningen är den som blir av. 🙂

adidas träning sats sverige

Vilket är ditt bästa träningstips till bättre motivation?

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.