Drömhuset

dromhus-badBild lånad här.

Ett drömhus kan ju te sig lite olika ut beroende på vem man frågar.

dromhus-vid-vattnetBild lånad här.

Mitt drömhus skulle nog ligga vid vattnet med en stor trädgård där jag skulle vilja ha förutom växthus, olika uterum/ indelningar av trädgården där man kan umgås, grilla eller bara hänga och dricka kaffe och läsa en bok. Sedan skulle det dessutom vara trevligt med en liten damm och ett grönsaksland. Ett snyggt garage som matchar huset skulle ju också vara bra att ha. Ett garage kan man ju även inreda lite snyggt och då kan man ju antingen göra allt jobb själv eller ta hjälp utav inredningsproffs som fixar ditt garage  precis som du vill ha det och som passar ditt drömhus. Vad skulle ni ha i ert garage förutom bilen?

snyggaste-garagetBild lånad här.

En badtunna på tomten samt en altan skulle ju också vara mysigt. Samt ett par tre äppelträd. Tänk va mysigt att plocka äpplen på hösten och göra sin egen must. Jag har haft turen att få egen must nu av vänner som har äppelträd och tillgång till ett musteri. Så himla gott alltså. 🙂appelmust-applen-host

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag skulle heller ej tacka nej till en egen pool. Tänk va härligt att ligga där och svalka av sig de hetaste sommardagarna eller ta en simtur efter morgonkaffet. Denna var ju lite rolig hihi. 🙂lyx-poolBild lånad här.

Hur skulle ert drömhus se ut och vad vill ni helst ha i er trädgård om ni fick önska fritt?

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.