Spökhistorier eller ej, avgör själv :)

Om ni gillar spökhistorier och urban legends kommer här ett tips på en rysligt spännande podcast att lyssna på, på pendeln, promenaden, cykelturen eller i bilkön eller när du nu föredrar att lyssna på poddar. Själv lyssnar jag på den när jag är ute och fångar Pokemons.

Jag brukar även lyssna på den innan jag ska sova. Kanske inte det bästa som godnatt saga men lite mysigt ändå. Hoppas man slipper mardrömmar bara. 😉

2016-09-21-08-28-01

Creepypodden med Jack Werner.

2016-09-20-15-17-42

Tidigare har jag inte lyssnat på så många poddar men denna blev nu snabbt min favorit. Jag gillar Den kusliga stämningen med berättarrösterna och historierna som lämnar en med frågan om detta var sant eller ej. Kanske dock inget för den mörkrädde, men om man som jag älskar rysare och spökhistorier så är detta ett hett tips. Mycket nöje!

Vilken är din favorit podcast?

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.