Ta med discot hem till dig :)

Hur kul är det egentligen att gå ut på krogen ett gäng och sedan tappa bort varandra eller skrika till varandra för att höras. Ibland är det ju förstås väldigt kul att gå ut också och skaka loss till den senaste musiken med en massa annat folk, men oftast är det ju förfesterna som är roligast, så varför inte göra förfesten till den där fantastiska hemmafesten som alla kommer att minnas lång tid framöver.

Istället för att gå ut i helgen vore det inte roligt att anordna en egen hemmafest ihop med dina vänner och tex hyra ett maffigt ljudsystem med coola disco ljus. Tänk vilken snackis det skulle bli! 🙂

Om jag skulle ordna en hemmafest skulle jag nog förbereda mig ganska noga med att skapa den bästa Spotify listan, bjuda de roligaste vännerna, planera drinkbordet med de godaste drinkarna och fundera ut ett bra tema som tex glitter fest eller 80- tal. Kanske en liten överraskning som en liten show eller spex.

Man kan höja förväntningarna på festen redan genom själva inbjudan genom att tex skicka den via post istället för att skapa ett Facebook evenemang. Detta kan kännas lite mer personligt och glöm inte att följa temat även i inbjudan.

En fördrink eller bål är den perfekta välkomsthälsningen och försök gärna att vara en perfekt värd/ värdinna som ser till att alla har så roligt som möjligt utan att för den skull glömma bort själv att ha roligt. 🙂

Vad tycker du är det viktigaste med en bra hemmafest, förutom sällskapet förstås?

Tänk bara på att förvarna grannarna innan festen. 😉

project-x-520x292

Bild lånad här.

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.