Att städa eller inte städa..

Till skillnad från de som medverkar i nedan program så har jag inga större behov av att städa om det inte behövs. Jag lägger hellre min energi på att inreda och pyssla hemma. Då är det ju toppen att man kan utnyttja olika städfirmor att utföra dessa lite halvtråkiga sysslor som att dammsuga och städa. Jag själv har dock köpt en robotdammsugare som jag döpt till Gudrun (efter stormen, inte politikern) 😉 just för att jag verkligen avskyr att dammsuga. Finns absolut roligare saker att göra som att kolla på när andra städar tex. 🙂

 Bild lånad här.

Jag har endast anlitat städfirmor vid flytt men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att betala för en rejäl storstädning någon gång när man har ont om tid och hellre lägger fokus på annat. Jag känner dock några som har personer som kommer och städar hemma hos dem en gång i månaden och de är hur nöjda som helst. 🙂

Vad skulle du helst vilja leja bort för hushållssysslor?

Detta tv program är väl kanske lite väl åt det extrema hållet och lite synd om de som känner att de måste städa hela tiden, men man kan få lite bra städtips och så är det ju lite underhållande också. 🙂

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.