Framkalla 100 bilder gratis – Julklappstips!

Tänk att det redan är november idag och det är inte långt till jul, men innan dess är det mycket som ska göras, kanske årets sista framkallning, eller beställa en personlig julklapp i form av en fotobok full med minnen? Vi samlar på oss massa bilder som vi sparar digitalt, i mobilen eller datorn men va händer sen? Förmodligen ingenting.

Beställa en egen framkallning är väl inget man prioriterar, speciellt när det tar tid att organisera, sortera och välja ut sina bästa foton. Även om det finns gratisprogram för bildredigering så måste man ta sig tid för det.

Min gästskribent Tony som har instiftat detta inlägg, upplyste mig om framkallabildergratis.nu som samlar fotobutiker som erbjuder just gratis framkallning av 100 bilder i Sverige. Att kunna framkalla hela 100 bilder gratis är ju en toppen julklapp eller present till sig själv. Fraktavgift tillkommer men den är ju försumbar med tanke på alla fina foton man får.

Har du länge funderat över vad du ska göra med dina bilder men inte haft en anledning att ta tag i projektet? Då har du det nu! Nu kan du realisera årets bästa höjdpunkter på tidlösa foton genom guiden.

Jag själv tänkte passa på att framkalla lite bilder från resan som jag nyligen gjorde till Tyskland och Tjeckien. Det var en resa man sent vill glömma, så jag ska passa på nu när det är gratis framkallning.

Mina tre favoritbilder från resan är dessa. Vad tycks? Visst ser det ut som utomlands, trots att det är inomhus från Tropical Islands utanför Berlin, 🙂

Vad skulle ni helst vilja framkalla för minnen?

 

Detta inlägg publicerades i Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.