Fota i sin egen stad

 

En bild tagen en tidig morgon i min fina stad Uppsala. Jag älskar vyerna längs Fyrisån och jag gillar speciellt att fota den fina domkyrkan från alla dess vinklar. Har du någon speciell byggnad eller vy i din stad som du gillar att fota?

Jag har alltid bott här i Uppsala och trivs så himla bra så jag har ännu inte funderat på att flytta. När jag blir pensionär så kanske man dock känner att man vill flytta till något lite lugnare ställe, som Tranås. Där kan man säkert hitta sitt drömboende till ett bra pris. Om jag bodde där skulle jag säkert vilja fota massor då Tranås säger sig ha en av Sveriges vackraste gator, men än så länge så försöker jag hitta lite nya vinklar och detaljer i min egen stad att fota.

Hur skulle ditt drömboende se ut? Jag vill nog bo nära något slags vatten, spelar inte så stor roll om det är hav eller någon liten sjö. Man kanske skulle flytta till sin sommarstuga på västkusten när man blir pensionär, skaffa sig hund och ta upp golfen igen.

Man får väl kika lite på Hemnet och drömma sig bort och få lite inspiration.

Många funderingar så här en kylig måndag i november.  🙂

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.