Julens festligheter mitt i STHLM

Nu har ni väl kanske redan ätit ett flertal julbord vid det här laget men om ni inte har det eller om ni ska boka in något event med jobbet eller så, så kan denna sida vara värt ett besök. Själv ska jag inte äta så mycket julbord i år med tanke på mitt kostschema, men julafton tänker jag fira med lite klassisk julmat i alla fall.

Till er andra kan jag dock tipsa om detta. Man kan tex boka in en romantisk middag för två, julbord eller ett företagsevent i någon av lokalerna som denna flådiga festvåning.

Kanske även dansa loss till denna mysiga norska julesang efter all mumsig julmat? 🙂

Dessa lokaler ligger i hjärtat av Stockholm i WTC byggnaden som de allra flesta känner till och ett stenkast från alla fina hotell runtomkring så övernattning ska heller inte vara något problem. Man kan även äta god lunch här om man vill göra en heldag med julshopping istället, varför inte passa på i mellandagsrean? 🙂

Med detta lilla inlägg vill jag passa på att önska er en riktigt fin jul med nära och kära, det är ju faktiskt endast en vecka kvar nu lite drygt så man får passa på att njuta av den julstämning man kan få. 😉

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.