Hemmaspa med pool

Drömpool med kvällsbelysning

*Host, host*
Japp nu är det förkylningstider märker man då många verkar vara sjuka, även jag trillade dit förra veckan och är fortfarande inte helt hundra. Tyvärr har jag inte kunnat träna på över en vecka nu och jag börjar bli extremt rastlös och saknar gymmet massor! Ska försöka ta mig dit snart för nu står jag inte ut längre! 🙂 Dock har jag äntligen fixat mitt andra gym medlemskap hos Fitness 24Seven och det andra har jag fortfarande kvar hos SATS. Lite lyxigt kanske men detta för att jag ska kunna träna även på helgen eller när jag jobbar hemma.

Efter ett hårt träningspass brukar jag alltid ta ett avslappnande bad och tänk vilken dröm om man kunde ha ett eget hemma spa eller pool hemma!

Nu är väl i och för sig pool säsongen snart över men kika in hos Rubinpool som det här inlägget är skrivet tillsammans med om du redan nu vill drömma dig bort till nästa sommar.

Här finns allt från lyxiga drömpooler till enklare uppblåsbara pooler och en massa roliga tillbehör.  
Hur skulle din drömpool se ut om du fick önska och vad är det viktigaste att tänka på när man skaffar pool tycker du?

Detta inlägg publicerades i Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.