Hår och träning


Nu har det varit lite tyst på bloggen igen men är som tidigare nämnt desto mer aktiv på Instagram. Så kika gärna in där också för mer frekvent uppdatering.

Jag har tänkt en del kring hår och frisyrer nu på sistone när jag tränat. På gymmet hinner man alltid se så många olika variationer på frisyrer, så jag kan inte hjälpa att bli inspirerad. Alla tjejer har väl någon gång drömt om att ha ett riktigt långt och fylligt prinsess-hår. En del vill bara slänga upp håret i en tofs eller knut för att slippa ha det i vägen när man tränar och svettas, medan andra kanske tänker mer på hur man ser ut. Det finns såklart inget rätt eller fel här, men i klippet ovan kan ni få lite tips och inspiration till olika håruppsättningar som passar för ditt träningspass. 🙂

Är man träningsfreak som jag själv så kanske man upplevt problemet med håret efter träningen om man ska iväg på en fest eller middag. Finns det någon smart lösning på hur man bäst stylar det? Jag tänker mig att den snabbaste lösningen kan vara att sätta in löshår som redan är stylat så sparar man väldigt mycket tid. Det är ju inte alltid man har tid att duscha, föna och styla håret innan man ska iväg. Jag såg att Poze Hair har väldigt bra priser och utbud av olika extensions. Man behöver ju inte alltid förlänga håret, utan det kan för många räcka med en förtjockning som gör att man får det där härliga fallet i håret. Jag är själv väldigt sugen på att testa hårförlängning. Skulle vara perfekt till den stundande nyårsfesten till exempel. Har du provat löshår eller hårförlängning? 

Vill man kolla mer på vad det finns för alternativ för sitt hår så har Poze Hair även en salong på Grev Turegatan på Östermalm. Där tänker jag att jag ska gå in för rådgivning. Kanske unnar mig en ompyssling en stund med lite lyxig hårbehandling.


.  

Detta inlägg publicerades i Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.