Att kunna träna utan glasögon eller linser på gymmet!

Det är så roligt att vara igång med träningen. Så blir säkert bloggen lite mer uppdaterad.

Blir mest lite lätt träning för överkroppen nu då som sagt men ändå! 🙂

Har du någon gång funderat på hur det skulle vara att kunna träna utan dina glasögon eller linser på gymmet? Tänk va skönt det säkert skulle vara! Jag har själv glasögon men behöver endast ha dem när jag läser, men känner många som använder till exempel linser när de tränar och det verkar lite bökigt tycker jag, samt att det säkert blir lite svettigt under glasögonen.

Har du förresten glasögon eller linser på dig när du tränar?

Med ögonlaser operation  kan man korrigera närsynthet, översynthet samt astigmatism, det låter ju hur bra som helst och med goda resultat dessutom som jag förstår det. Smidigt också att det endast tar ca 20 minuter för denna behandling. På den klinik som jag har kollat in som heter Lirema, tar det endast en och en halv timme på själva operationsdagen sedan är man klar. Nackdelen är väl det något höga priset, men kan ju absolut vara värt det om man har besvär av sin synnedsättning.

Tänkte slänga ut frågan om någon av er redan gjort en sådan eller känner någon som gjort det?

Hur upplever ni i så fall skillnaden?

Jag vill minnas att min mormor gjorde en laser operation och jag brast ut i skratt när hon sa:

-Varför har ingen sagt att jag är så rynkig!

Det tycker jag var så gulligt sagt, dessutom hade hon ju hur slät hy som helst, så då måste hon ju ha sett riktigt bra efter operationen! 🙂

Skulle du kunna tänka dig att göra en ögon operation om du får det besvärligt med synen?

Detta inlägg publicerades i Mina tips, träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.