Skriv ner din träning och jämför resultat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kommer ett tips från mig. Om du inte redan skriver ner din dagliga träning så börja göra det! Det underlättar sjukt mycket för din motivation och hjälper dig att jämföra dina resultat och vad du kanske behöver jobba mer med.

Jag skriver alltid ner antal set och reps på mina gym pass så jag vet när jag kan börja höja vikt eller öka antal repetitioner eller set. Det har hjälpt mig otroligt mycket.

Det kan också vara en superbra motivationshöjare för att nå ditt uppsatta mål!

Jag använder själv Excel som verktyg till min träningsdagbok och tycker att det funkar super då man om man vill styla till det lite kan fixa snygga tabeller och annan statistik men för nybörjaren kan det räcka med att sätta upp olika kolumner med ditt träningsdata.

Jag skriver detta inlägg i tillsammans med Informer, som håller utbildningar i Microsoft Office. Dessa kurser passar perfekt för dig som inte är så haj på datorer eller som vill lära dig mer avancerad användning med en excelkurs på fortsättningsnivå. Om du befinner dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö Så kolla in den här sidan och botanisera i de olika kurserna som finns tillgängliga om du vill veta mer. Excel är ju alltid bra att kunna och en fin merit om du tex söker jobb eller som jag bara vill använda det för din träning eller göra upp din egen budget tex.

Vad har du för mål med din träning?

Detta inlägg publicerades i träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skriv ner din träning och jämför resultat!

  1. louise6712 skriver:

    Jag har skaffat en garminklocka som håller koll på mina steg och min sömn, sedan lägger jag in övriga pass manuellt i en app som heter connect. Smidigt tycker jag.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.