Ett inlägg om teknik och träning

Använder du helst laptop, surfplatta eller stationär dator när du surfar och läser bloggar? Eller kanske du mest använder dig av din mobil?

Detta är väl kanske inget träningsrelaterat inlägg direkt, men eftersom jag skriver en träningsblogg och är allmänt intresserad av datorer så kände jag att jag ville skriva detta inlägg ändå som jag nu skriver tillsammans med Moxa.

Detta företag har varit verksamt
länge i databranschen men som få verkar känna till, inte som tex Elgiganten som i princip alla förknippar med datorer och teknik. Dock har Moxa mycket att erbjuda som klassisk tillverkare av hårdvara, datadelar och komponenter.

Jag själv använder helst en stationär dator att både skriva och surfa på eftersom jag gillar lite starkare hårdvara, då jag även gillar att spela dataspel. som kräver lite mer avancerad utrustning.

Har du spelat något dataspel och vad var det i så fall? Jag själv gillar att spela spel som World of Warcraft etc. Det är även en skön avkoppling efter ett hårt träningspass att försvinna in lite i spelets underbara värld.

Hur kopplar du av efter träning?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.