Vi måste ta hand om våra äldre

Vi måste ta hand om våra äldre, speciellt i dessa tider. Då jag fick chansen att skriva detta inlägg, tillsammans med Rehabgrossisten så ville jag gärna göra detta. Speciellt då jag känner stor medkänsla för de äldre och önskar att vi snart ska gå ,mot ljusare tider så de får träffa sina familjer på ett tryggt sätt igen.

Under tiden så hoppas jag att detta inlägg kan ge någon där ute lite extra motivation till rörelse som kanske piggar upp lite.

Jag tänker på min egna mormor som tyvärr inte längre finns här men jag ät ändå tacksam att hon fick slippa uppleva denna pandemi

Men jag är säker på att om hon hade varit i livet nu så hade hon garanterat hakat på pensionärs gympan som jag sett att pensionärerna gör nu utomhus runt om i stan.

Det är ju aldrig försent att börja träna fast man kanske får anpassa övningarna lite mer och kolla med sin läkare innan man börjar träna om man har besvär. Om man skulle behöva hjälpmedel så finns det nuförtiden en hel del att tillgå som till exempel kompressionsstrumpor som som förutom kan ge ett förbättrat blodflöde, även kan underlätta träningen samt minskad smärta.

För tänk att små hjälpmedel kan underlätta så mycket.

Kolla in denna video för lite tips på olika stols övningar som kanske kan passa de flesta.

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.