Nytt år, nya möjligheter!

Gott nytt år alla vänner!
Jag vet, rubriken Nytt år nya, möjligheter låter ju som världens klysha, menett nytt år innebär väldigt ofta ny motivation till allt möjligt som man har velat ta tag i under det gånga året. Så är det i alla fall för mig. Hur känner du inför det nya året? Har du några nya eller gamla mål som du vill genomföra?

Några av mina egna mål under 2022 är:

  • Träna minst 2 ggr per vecka.
  • Dricka 1 liter vatten om dagen.
  • Laga mer hälsosam mat och göra matlådor
  • Dra ner på skärmtid på mobilen

Sedan har jag också några mer specifika mål som jag har skrivit ner i separat planeringsverktyg.

Hur gör du när du har ett mål att följa? Gillar du tex att skriva listor som du kan bocka av för att följa upp ditt mål eller har du allt i huvudet?

Jag vet att jag låtit bloggen vila lite för länge men ska försöka vara lite mer aktiv även här, men som ni säkert vet så är Instagram den huvudsakliga plattformen för mig där jag gärna delar med mig av lite träningspepp mm. Följ mig gärna där om du inte redan gör det. 🙂

Ha en fin vecka så hörs vi snart igen och lycka till med dina mål. Nu kör vi!

Detta inlägg publicerades i Inspiration, träning och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.