Arlas ekologiska produkter

Har äntligen tagit mig tid att lagat lite mat och testat lite nya smoothies av produkterna som jag fick från Arla.Arla ekologiskt koArla ekologisktAv mjölken och kesellan bakade jag en tacopaj. Ett liknande recept hittar ni här. Tyvärr var inte kesellan ekologisk som jag använde till pajdegen, men den blev sjukt god ändå. Nästa gång hoppas jag att man kan göra en paj som är helt ekologisk. 🙂tacopajAv Jordgubb & vanilj yoghurten gjorde jag en enkel smoothie av där jag mixade yoghurten med banan, jordgubbar och lite frysta bär. Så gott och lätt att göra. Skall även testa att göra smoothies på svartvinbärs filen och den naturella yoghurten. Får se vilken som blir godast. Vilken är er smoothie favorit? 🙂smoothie

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Recension och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.