Testa Sparkling BCAA gratis!

2016-04-28 12-21-42

Det kom upp ett popup erbjudande när jag surfade runt på Proteinbolagets hemsida att få testa Sparkling BCAA gratis, dock hann jag tyvärr inte fylla i min epost adress just då men får kolla lite till där så kanske den dyker upp, för den vill jag jättegärna testa. 🙂 Det finns ju verkligen det mesta för träning där, alltfrån snygga shakes till kläder och förstås kosttillskott. Väl värt ett besök med andra ord. Vilken är din viktigaste träningsdetalj? Min är nog min rosa vattenflaska, den är med mig överallt haha.

Nu fick jag en kod från den snabba supporten. Koden är FREEDRINK men gäller endast vid köp, men om man ändå ska beställa så passar det ju bra. 🙂

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.