Skönhet på gymmet

 

[Samarbete]

Om jag skulle använda smink när jag tränar skulle jag använda vattenfast smink, för att undvika att den smetas ut när man svettas. En bra maskara till bra pris som dessutom är vattentät är denna. På samma sida kan du även hitta tex torrschampoo, detta kan vara en riktig räddare i nöden, om du inte orkar tvätta håret på gymmet, perfekt att slänga ner i träningsväskan utan massa kladd.  Jag använder ett som dessutom ljusar upp hårbotten där det kan behövas.

Tydligen är det inte så bra för huden att använda smink när man tränar, då huden blir varm absorberar den lättare produkter och även smink, vilket gör att porer lätt kan täppas till, men för många så verkar det ändå vara viktigt att sminka sig när de tränar på gymmet. Då är det ju toppen att det finns smink som sitter bra på och som inte gör huden så mycket ont, som maskaran jag nämnde ovan.

Jag tycker att dessa produkter räcker att ta med till träningen för att känna mig fräsch under och efter passet, man kan ju ta med en deo också eller liknande dofta gott så länge man tänker på de som kanske har svårt att andas eller som är allergiska.

Om du letar efter mer skönhetsinspo för gymmet eller bara nu efter semestern och när vardagen börjar krypa sig på, är denna sida ovan väl värt ett besök. Där kan du hitta allt från billig make-up till parfym, och tex denna härliga St Tropez Gradual Tan In Shower, om du tycker att du inte fått tillräckligt med sol denna sommar. 😉

Eller varför inte lyxa till det med en böljande fin hårförlängning som passar till din sommarbruna hy.

Hur gör du? Använder du smink på gymmet och i så fall vad för slags smink använder du?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.