Godaste frukosten!

Vad äter du till frukost?

Detta är nog en av de godaste frukostar jag vet. Om du vill ha recept kan du söka på ägg muffins eller mini omelett. Jag tog bara det jag hade hemma. I mina formar hade jag bara Mozarella ost och tomat. Serverade med avokado. Samt att jag bytte ut några ägg mot flytande äggvita för att minska på några kalorier. 😅

Enkelt, snabbt och nyttigt. Du kan även ta med detta till jobbet i dina matlådor som frukost eller mellanmål. Mums! 😛

Music cred: @Tiktok

Detta inlägg publicerades i kost och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.