Förvara dina kort säkert på gymmet!

När man tränar på gym är det ju lätt att man har lösa saker med sig till de olika maskinerna man tränar på. Det är ju därför lätt hänt att man glömmer eller tappar bort något när man är fokuserad på träningen. Jag själv har glömt ett par dyra Bose hörlurar på gymmet som tyvärr blev stulna direkt. Så en korthållare att hålla reda på alla kort man har med skulle ju inte vara så dumt. Just detta exemplar är sjukt snyggt och stilrent och passar dessutom utmärkt som present då man kan gravera in något personligt. Om jag skulle ge bort en till mig själv skulle jag nog skriva LbyL och ett hjärta. LbyL står för mitt personliga brand Lifestyle by Linda. 🙂

Vad skulle du gravera in?

Hur gör du för att hålla reda på alla lösa prylar på gymmet? Har du en gympa påse eller liknande? Eller förvarar du dina småsaker i förvaringsbox om ditt gym tillhandahåller sådant?

Jag längtar så till gymmet nu efter detta långa uppehåll. Nu börjar frakturen läka lite smått så äntligen kan man börja se lite ljus i tunneln. Blir dock säkert svårt att börja om med träningen när man är van att köra 100 kg benpress!
Men ser fram emot första gym besöket. Ska bli så kul!:)

Hur går det med din träning?

Detta inlägg publicerades i Mina tips, träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.