Ensam tjej bland alla killar på gymmet

 

 

 

 

 

 

 

Man kan mäta sina framsteg med träningen på olika sätt. Antingen genom att följa sin viktkurva på vågen  eller antal set/ reps. etc.

Tidigare när jag började styrketräna tyckte jag att det var lite läskigt att gå in bland alla killar som tränade i fria vikt delen av gymmet och undvek det gärna. Istället gick jag in till tjej gymmet eller höll mig bland maskindelen. Igår kom jag dock på mig själv att strunta blankt i att jag var ensam tjej bland alla killar på gymmet bland de fria vikterna och körde min bänkpress som den naturligaste sak i världen samt fokuserade på min träning istället för folk runtomkring. Tänk vad man kan ändra sitt mindset och hur en vana kan bli så stark att man inte bryr sig längre om saker man tyckte var lite läskigt förut. 🙂

Hur går det med din träning?

 

Detta inlägg publicerades i träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.