Nu börjar det nya livet!

Jag har börjat träna med en superduktig PT två ggr i veckan. Det har givit mig världens träningsmotivation. Träningen går så himla mycket bättre nu när man har en kunnig och inspirerande person vid sin sida när man tränar. Han både pushar och motiverar en till max! Jag har nu dessutom hoppas på hans kostplan, så nu ska jag snart börja med den. Jag har börjat förbereda mig lite mentalt också och börjat göra matlådor, dragit in på godis, latte och annat onyttig. Mitt kära kaffe och cola light får jag behålla som väl är. 😉

Dagens foodprep blev kassler med grönsaker, fullkornspasta och lite riven ost.

Supergott och enkelt att göra. 🙂

Men jag har redan på dessa små förändringar märkt skillnad och det ger mig ytterligare motivation att kämpa på! 🙂

Vad har du för mål och motivation med din träning?

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.