Frestelser…

Som ni kanske redan vet så har jag påbörjat ett kostprogram som är hopsnickrat av min underbara PT. Detta kombinerat med träningen skall förhoppningsvis göra att jag på lång sikt går ner ca 30 kg. Detta är min livs utmaning, men den har ändå börjat bra tycker jag, med hög motivation och med hjälp av uppmuntrande ord från både vänner, familj och inte minst min PT.

För första gången sedan jag började kände jag igår ett stort sug efter mitt tidigare liv, dvs att falla efter frestelser såsom choklad och pizza. Fredagskvällen blev ganska tung, men den behövdes nog. För idag vaknade jag upp med nyförvärvad inspiration och motivation, då jag klarade av att motstå gårdagens frestelser. Det visade sig även på vågen, så nu har jag gått ner ca 5 kg redan. Bara 25 kg kvar! 🙂

Denna helg bjuder dessutom på två kalas, vilket var en del av gårdagens oro men nu känns det redan bättre och jag vet att det inte blir några problem att klara detta.

Det är bara att tänka på målet! 🙂

Jag vet att de kommande veckorna (som är väldigt strikta!) kommer att vara tuffa med ner- och uppgångar men det är det ju värt i långa loppet. Sötsuget har minskat och man blir mycket piggare av maten man äter, istället för skräpmaten som allt som oftast var vardag tidigare.

Nu är det bara att blicka framåt och ta dag för dag. Tids nog når man målet!

Hur gör du för att få upp din motivation till träning och hälsa?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.