Nystart

I förra veckan skrev jag ett riktigt ärligt inlägg på Instagram. Nu har jag fått lite perspektiv på detta och det rullar nu på riktigt bra med både kost och träning. Jag fick en nystart med motivationen helt enkelt som behövdes just då. Så här löd detta inlägg:

Träningen går just nu riktigt bra dock så har det inte gått riktigt lika bra med kosten skall erkännas. Detta är något som jag inte riktigt har tänkt på utan det har smugit sig på utan att jag har märkt det. En liten extra frukt här och ett extra ägg där och vips så har man gått ifrån sin kostplan och det märks ju på vågen.
Jag är sjukt tacksam över att min pt @david.hauron upptäckte detta och ställde mig lite mot väggen.
Vi pratade om vad jag hade stoppat i mig förutom det jag ska äta nu under min diet och jag har förträngt det mesta. Det blev ett ganska känslomässigt samtal av någon anledning kanske för att jag inte har varit ärlig mot mig själv att jag fuskat, men nu är det slut på det. Från och med nu ska jag vara ärlig mot mig själv, skriva ner det jag äter och komma på banan igen. Det är ju inte hela världen att man har gått upp något kilo det viktigaste är att man hittar fokuset och ser målet igen. Jag har varit så nöjd att jag så att säga firat i förtid och då är det lätt hänt att man slappar till lite. Jag har tappat motivationen lite när det gäller kosten men vi pratade om det och ändrade lite på schemat så jag fick mina älskade protein pannkakor och lite annat. Så nu är motivationen åter på topp och jag har haft min lilla ”paus” från dieten. Nu är det bara att köra på till bikini säsongen! 💪
Skall försöka vara mer ärlig mot mig själv, min PT och er mina fina följare. Är sjukt tacksam för allt stöd och är jätteglad att ni vill fortsätta följa min resa. Massa kärlek till er och ha en fin kväll. ❤

Hur gör ni när ni tappar motivationen? För jag gissar att det händer alla någon gång.

Detta inlägg publicerades i Inspiration, träning och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.